Vučić o problemu sa decom u Pećincima: Hitno ćemo izgraditi novi vrtić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će kao predsednik učiniti sve da se reši problem koji je nastao u vrtiću u Pećincima.
Kako je rekao, nijedno dete ne sme da trpi zbog nacionalne, političke ili druge pripadnosti svojih roditelja.
"Jedni kažu da to (u Pećincima) nije bio takav slučaj, drugi kažu da jeste. Svejedno, taj problem mora da se reši", rekao je Vučić.
On je to rekao novinarima na pitanja šta će se desiti sa decom čiji roditelji tvrde da su izbačeni iz vrtića u Pećincima zbog njihove pripadnosti Demokratskoj stranci.
 
Vučić je dodao da je suštinski problem duga lista čekanja i da će to najlakše biti rešeno hitnim raspisivanjem tendera za izgradnju novog vrtića.
  • Građanin

    12.10.2022 10:49
    Strašno
    "Ne lipši magarče.." pa ovoj deci i ovim ljudima treba hitno rešavanje problema. Pa nije vrtić mali, da pravite veći, smenite više "šerifa" ,a to može hitno i brzo da se odradi, vratite decu u vrtić a onda redom rešetanje po opštini Pećinci. Šljama se nakupilo tu i ne poimate koliko. Imaš ti ,Vučiću, posla koliko hoćeš, ovakvih opština je vazda po tvojoj lepoj Srbiji.
  • Boki 61

    11.10.2022 16:21
    Postovana gospodjo zamerili ste se na neki nacin Lukiju. To je ocigledno. To mi sa ove opstine I Dobro znamo I Dobro razumemo. Ne razumem zasto odbijate pruzenu ruku. Zasto necete da razgovarati sa onim ko moze da vam pomogne. Trebali bi mu sasuti sve u lice mozda bi I vama I svima nama bilo bolje. To sto se inatite nikuda vas nece odvesti. Nece vam pomoci ni N1 ni Nova s ni sveti Petar. Oni teraju svoju prici I briga njih za problema I vase I nase.
  • Darko

    11.10.2022 09:13
    Jeziv si Vučiću, JEZIV!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina