Sombor: Muškarac teško povređen kada ga je udario voz

Na železničkoj pruzi između Sombora i Bukovičkog salaša danas je teško povređen čovek kojeg je udario teretni voz, saopštilo je preduzeće Srbija Kargo.
Sombor: Muškarac teško povređen kada ga je udario voz
Foto: 021.rs
Povređeni čovek je bio u grupi koja je hodala prugom ili kraj nje.
To se dogodilo oko 17 časova na mestu gde je, po navodima Srbija Karga, zabranjeno bilo kakvo kretanje prugom ili prelazak preko koloseka.
Na mesto nesreće došli su pripadnici policije i Hitne pomoći koja je povređenog čoveka prevezla u bolnicu.
 
Preduzeće Srbija Kargo je apelovalo na to da se ne hoda prugom ili pored nje, da se ne prelazi na mestima na kojima to nije dozvoljeno i da se poštuju znakovi upozorenja, signalizacija i propisi.
  • Somborac

    15.11.2022 20:29
    Migrant
    Nažalost, ovo je nesreća koja je potpuno očekivana jer ogroman broj migranata ide upravo prugom ili oko nje, čak i u nekoj vrsti igre ko će biti hrabriji i kasnije se skloniti.

    Neverovatno je koliko je sve to dezorganizovano u Somboru, celu "preku stranu" kanala drže migranti, mi tamo ne zalazimo baš. Ipak, oni samo rade ono što im je dozvoljeno, a ovim našima ne vredi prijavljivati jer neće da izađu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina