Rumljanin poznaniku ukrao karticu i PIN i podigao 3.900 evra

Policija iz Rume uhapsila je B.D. (48) zbog falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica.
Rumljanin poznaniku ukrao karticu i PIN i podigao 3.900 evra
Foto: 021.rs
Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.
Rumljanin je osumnjičen da je iz kuće poznanika ukrao platnu karticu, pronašao PIN kod i sa njegovog deviznog računa podigao 3.900 evra.
Novac je podigao sa bankomata u Rumi i Šapcu.
  • juric

    19.11.2022 08:08
    5G
    Meni majstor moler ukrao 5000 eura,policija iz beceja ni da me pita kako se zovem a ne da nesto preduzme.Svala cast za policiju u Rumi.
  • Raster

    18.11.2022 16:43
    Banderaš@ Molim vas onda izvinite što sam uzaludno pisao, nisam odmah shvatio kakvoj vrsti upućujem komentar i da napredak sa vama nije moguć. Sve najbolje.
  • @Banderaš

    18.11.2022 15:55
    Tako je, otkad je Sveta i veka sve su Srbi izmislili pa i nepoštovanje hrišćanskih vrednosti. Toga nigde nema! U razvijenim zemljama policija, sudovi, zatvori služe kao muzeji, da vide deca kako je nekad bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.