Ružić o đaku koji je izgubio slezinu: Hvala Bogu da se sve dobro završilo

Dete koje je bilo predmet nasilja je očigledno bilo u strahu i nije momentalno reklo o čemu se tu radilo, samo je reklo da je palo, i hvala Bogu da se sve završilo na dobar način u tim okolnostima.
Ružić o đaku koji je izgubio slezinu: Hvala Bogu da se sve dobro završilo
Foto: 021.rs
To je danas izjavio ministar prosvete Branko Ružić povodom incidenta u Subotici nakon koga je učeniku odstranjena slezina.
Ružić je rekao da misli da je "opravdana srdžba i stav roditelja" deteta kome je odstranjena slezina.
Naglasio je da bi medicinska nega, "da smo u startu znali o čemu se radi", verovatno nastupila mnogo brže i ocenio da je direktor škole u Subotici u svakom slučaju postupio u skladu sa svim protokolima i to je nešto što se radi u takvim situacijima.
  • Lucifer

    26.11.2022 17:22
    Drugu bi pesmu pevao da je neko njegov ostao bez slezine.
  • Aki 50

    25.11.2022 22:53
    Ministrovanje
    Da smo znali kave rezultate će postić,ne bi ministrovao a i koji brane školu ,nek nabroje rezultate škole,osim što treniraju zanat "potparol".
  • Roditelj024

    25.11.2022 20:13
    I ja da kazem nesto
    Strasno je sta se desilo, moje dete ide u tu skolu, saosacam se sa roditeljem povredjenog deteta, ali moram da kazem da mi se ne dopada njegova hajka na tu skolu, kao ni njegov markentiski angazman protiv skole, da ide od novina do novina i televizija i govori kako je ta skola losa itd… to stvarno nije istina, u toj skoli se nista ne prepusta slucaju. Razumem njegov bes, razumem njegovo ponasanje i saosecam se sa njim, ali ne odobravam. Mislim da nepostoji skola gde se nesto nije desilo ovako, mali je pretrpeo teze povrede, neosporno, treba krivicno i disciplinski goniti krivce, i sa tim se slazem, ali se neslazem sa puno komentara tipa kako treba istuci roditelje ili direktora ili nekoga treceg. Taj ko to kaze je isti kao i taj nasilnik onda, a jos se i javlja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".