Dečak iz Subotice kojem je odstranjena slezina prebačen u Novi Sad

Dečak iz Subotice, kojem je odstranjena slezina posle napada vršnjaka u školi, zbog povišene temperature prebačen je na dalje lečenje u Dečiju bolnicu u Novom Sadu.
Dečak iz Subotice kojem je odstranjena slezina prebačen u Novi Sad
Foto: 021.rs

U pratnji dečaka je majka koja će biti uz njega za vreme lečenja u Novom Sadu, objavio je RTS.

Učenik osmog razreda subotičke Osnovne škole "Sonja Marinković" u ponedeljak je zbrinut u subotičkoj bolnici, posle čega je, do vikenda, bio u stabilnom stanju.

Njega su na odmoru napala trojica vršnjaka iz drugog odeljenja.
 
Jedan od učesnika sukoba je oborio dečaka s leđa, a zbog nezgodnog pada 13-godišnjaku je u subotičkoj bolnici morala biti odstranjena slezina.
  • 9

    28.11.2022 08:59
    Kada će biti
    roditelji maloletne " zlatne dečice " zajedno sa pedagozima i direktorom škole biti prebačeni za Novi Sad , na Klisu ?
    Mogli bi do potpunog oporavka povređenog da se bave društveno korisnim radom pošto posao za koji ih država-narod plaća nisu baš najbolje obavili .
  • Deca

    28.11.2022 08:42
    I odrasli
    Kada se cuje ovako nesto, onda se pomisli da je u pravu bila jedna starija gospodja, koja je na organizovani progon ismejavanjem jedne po vlast proglasene "opasne" porodice, kada je to preslo u ozbiljniji oblik druge vrste progona, rekla: "Bolje im je bilo kada su bili smesni, da se i mi malo nasmejemo".
    Tako i sa decom. Pomisli se: "Samo da ne bude fizickog nasilja, da se ne tuku, da se ne povredjuju"! A onda se setimo stradale dece: Andjele, Alekse...Mladica Mladena nedavno.
    Sta li misli sada gospodja? Da li je bolje kada drzava ismeva svoje gradjane? Neka trpe! Pogotovu ako to i njoj prija! Da li je tako ucestvovala, osim u njihovim stradanjima i u stradanjima dece koja kopiraju zlocinacku drzavu?
  • čitalac

    27.11.2022 23:23
    kazniti počinioce
    Da li postoje u našoj zemlji ustanove za specijalno vaspitanje - popravni domovi? Šta znač, da je zbog “ nezgodnog pada” morala detetu da bude odstranjena slezuna? Zašto se ne napiš lepo srpski (pa da ceo svet razume) zašto je dečak pao? Za zlikovce je z a t v o r!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina