FOTO: Marokanci uhapšeni na Horgošu, zaplenjeno 9.255 evra i 202 lažne lične karte

Dvojica Marokanaca uhapšeni su na Horgošu, a kod njih je nađeno skoro 10.000 evra i 202 lažne lične karte.
Radna grupa, koja je formirana po nalogu ministra unutrašnjih poslova, nastavljajući dalji rad na suzbijanju ilegalnih migracija, u današnjoj akciji, u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave u Kikindi, na teritoriji Horgoša, uhapsila je dvojicu iregularnih migranata iz Maroka, zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštio je MUP Srbije.
"Policija je osumnjičene pronašla u jednom napuštenom objektu na teritoriji Horgoša, a pregledom prostorije, koje su koristili, pronađeno je 9.255 evra, 202 falsifikovane lične karte iz trinaest država Evrope, 283 kartice nepoznate namene, kao i pet pečata", dodaje se u saopštenju.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina