Predstavljanje plana razvoja Vojvodine u sredu u Somboru

Druga javna prezentacija o Predlogu Nacrta Plana razvoja Vojvodine 2023-2030. održaće se u sredu, 21. decembra u velikoj sali Gradske kuće u Somboru, na Trgu svetog Đorđa 1).
Događaj će početi u 11 časova.
Događaju će prisustvovati zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Radivoj Paroški i gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, kao i predstavnici lokalnih samouprava Zapadno-bačkog i Severno-bačkog upravnog okruga.
O procesu izrade Plana razvoja Vojvodine govoriće Maja Sokić Heger iz Razvojne agencije Vojvodine, a o razvojnim pravcima AP Vojvodine predstavnici pokrajinskih sekretarijata.
 
Tekst Nacrta Plana razvoja AP Vojvodine 2023-2030. dostupan je na internet stranici www.ekonsultacije.com,  www.planrazvojaapv.rs i www.region.vojvodina.gov.rs
  • Hell Bent Flyer

    20.12.2022 12:52
    Razvoj Vojvodine pod radikalima?

    Objasnite vi nama prvo kako je jedna od najrazvijenijih regija u bivsoj Yugoslaviji postala jedna od najnerazvijenih regija u sadasnjoj srbiji!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina