Subotica: Otkriveno 60 migranata, vatreno oružje i municija

Na području Jasenovačke šume kod Subotice pronađeno je 60 migranata i zaplenila oružje i municiju.
Subotica: Otkriveno 60 migranata, vatreno oružje i municija
Foto: 021.rs
Policija je saopštila da je među migrantima bila osoba za koju se sumnja da je pre dva meseca ranila drugu osobu vatrenim oružjem.
U grupi je bilo i 20 "bezbednosno interesantnih osoba" protiv kojih će biti preduzete "mere u skladu sa zakonom", navodi policija.
Migranti će biti prevezeni u prihvatne centre, dok će osoba za koju se sumnja da je počinila krivično delo biti privedena u tužilaštvo.
  • Sale NS

    22.12.2022 22:05
    Kakvi bre migranti?
    To su neki posebno obučeni tipovi koj ovde nešto spremaju, kome to nije jasno? Svi su mladi, jaki, imaju dobre telefone, nema žena i dece (zar oni ne beže sa njima?), moguće da imaju i para. ŠTA RADE OVDE KOD NAS?
  • Ssy

    22.12.2022 19:10
    Odomaćili se
    Znači i među migrantima ima onih koji su od ranije poznati policiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.