Uhapšen vozač koji je u Somboru pucao u pešake

Policija je privela dvadesetjednogodišnjeg mladića koji je osumnjičen za pucnjavu u Somboru.
Uhapšen vozač koji je u Somboru pucao u pešake
Foto: 021.rs
On se nalazi u policiji i osumnjičen je za izazivanje opšte opasnosti.
Policija utvrđuje detalje incidenta.
Pucnjava u Somboru dogodila se sinoć oko 21 čas, a tom prilikom niko nije povređen.
 
Nezvanično se saznaje da vozač putničkog automobila nije propustio pešake na pešačkom prelazu, nakon čega su ga oni navodno opsovali. On je potom izašao iz vozila i pucao u njihovom smeru nekoliko puta, ali ih je, srećom, promašio.
  • radnja31

    06.01.2023 07:48
    BEĆAR
    Divani se po varoši da se mater i majka baš jede,nisu znale da deran nema te dve dozvole mislim za auto i za revolver,mislile su da je kupio to onomad kad je opajo ono zlato od majke.A baba je zelenaš to jest u stranki zeleni puno godina.Baš se jede...Vid mene opet lajem ko kera AV AV AV
  • Policija

    04.01.2023 22:25
    Krivi su pesaci zato sto su omeli decka u svom pokusaju ubistva! Sta ljudima nije jasno, odmah tu decu poslati u zatvor, zar ne znate da se mora mladima dopustiti da malo divljaju i opustanu zivce vikendom?
  • radnja31

    04.01.2023 18:20
    bećar
    Ju ovo je kanda zabranjeno komentarisati,oprostite nisam znala lajem ko kera AV AV AV...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.