FOTO: Najbolji učenici na bilbordima širom Vojvodine

Udruženje za promociju društvene odgovornosti osmu godinu za redom, nastavlja s realizacijom projekta "Učim+Znam=Vredim" čiji je cilj promocija najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima.
U proteklim danima na bilbordima u Beočinu, Srbobranu, Žablju, Bačkom Petrovcu i Temerinu postavljeni su plakati sa fotografijama najuspešnijih đaka iz tih opština, piše Danas.

Oni su u prethodnoj školskoj godini izabrani za đake generacije i osvajali nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima u oblastima nauke i umetnosti.

"Ovih pet opština dobile su na bilbordima i poseban novogodišnji ukras – najbolje đake, da budu društveni uzori u svojoj lokalnoj sredini i da se na poseban način istakne njihov uspeh. Zahvaljujemo se na saradnji i podršci lokalnim samoupravama u kojima su postavljeni bilbordi s fotografijama najboljih učenica i učenika, kao i Gimnaziji 'Jovan Jovanović Zmaj' iz Novog Sada i Erste banci, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio uspešno realizovan", saopštili su iz ove organizacije.
 
Uskoro će na bilbordima biti predstavljeni i najbolji učenici u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu.
 
Projekat "Učim+Znam=Vredim" realizuje se od 2015. godine, a u Novom Sadu i šest okolnih opština na bilbordima je do sada predstavljeno više od 800 učenica i učenika koji su svoje uspehe postizali na domaćoj i međunarodnoj sceni u nauci i umetnosti.
 
  • Prosvetni radnik

    14.02.2023 00:49
    Kakvi komentari?!
    Da li je moguće da ne vidite pozitivne strane ove kampanje?
    Našoj deci se servira užas, javne ličnosti nisu nikakvi uzori. Ovo je sjajan način da se pametna deca koja zaista rade i uče postave kao uzori. Ne može se preko noći promeniti ništa. Najlakše je sve ogaditi i u stvari ne raditi ništa!
  • Ja

    10.01.2023 02:14
    Sta ako...
    A sta ako ne ucim i ne znam? Onda ne vredim?
  • stara mimi

    05.01.2023 00:08
    A da li neko pita te učenike da li žele da budu na bilbordu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina