Žena stradala u požaru u Mokrinu, muškarac ima opekotine na 50 odsto tela

Jedna ženska osoba stradala je jutros u požaru koji je izbio u kući u Mokrinu kod Kikinde, dok je muškarac zadobio teške telesne povrede u vidu opekotina i inhalatornih povreda.
Žena stradala u požaru u Mokrinu, muškarac ima opekotine na 50 odsto tela
Foto: 021.rs
Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći najpre prebačen u Opštu bolnicu u Kikindi gde mu je ukazana pomoć, ali je posle, zbog težine povreda, prebačen u Klinički centar Vojvodine, na dalje posmatranje i lečenje.
"Muškarac (47) je teže povređen. Prema prvoj proceni, ima opekotine na oko 50 odsto površine kože tela. Ima i inhalatorne povrede izazvane dimom i vatrom, pa je poslat u Klinički centar Vojvodine. On je intubiran, u stabilnom je, ali kritičnom stanju, zbog povrede pluća i opektona koje ima po celom telu", rečeno je Novostima u Opštoj bolnici u Kikindi.
Identitet poginule žene još nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju majka i sin, pišu Novosti.
 
U Policijskoj upravi u Kikindi samo su potvrdili da se požar dogodio, a da će se okolnosti koje su dovele do izbijanja vatre znati tek nakon završenog uviđaja koji je u toku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina