Na zidu zgrade u centru Subotice mural "Slava Rusiji", stanari negoduju

Stanarka zgrade u Ulici Pavla Štosa u Subotici, Kata Suknović izjavila je danas da je početkom marta na zgradi nacrtan mural "Slava Rusiji", što je uznemirilo većinu stanara.
Na zidu zgrade u centru Subotice mural "Slava Rusiji", stanari negoduju
Foto: 021.rs
Na muralu su svoj "potpis" ostavile Delije - navijači Fudbalskog kluba Crvena zvezda.
Stanarka je rekla za Magločistač da je prvo jedno jutro osvanula bela podloga, sutradan su osvanuo natpis "Slava Rusiji", a posle je dorađen trobojkom i potpisom Delija.
"Revoltirana sam i ogorčena. Na ovakve stvari treba reagovati i sprečiti ih. To se noću radilo, a niko od komšija nije pitan niti su znali za to", rekla je Suknović.
 
Istakla je da ovakvim muralima ni bilo kakvim natpisima i grafitima nije mesto na zgradama koje su u privatnom vlasništvu.
 
"To je ruglo. Pogotovo u ovakvom osetljivom vremenu, da se bilo šta ističe, ili da se staje na nečiju stranu a da je pri tome reč o ratu i o stradanjima ljudi", upozorila je ona.
 
Dodala je da je slučaj prijavljen Komunalnoj inspekciji, Komunalnoj policiji i Javnom preduzeću za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje.
  • Ivan

    10.03.2023 16:19
    nije bolest sve sto boli
    Nije im dosta ovih naših "pomoz Bog..." i "za dom..." nego moraju da uvoze i ove tudje budalaštine 0_o
  • Anastasija

    10.03.2023 09:12
    Kome se ne dopada, zna se! Nama ne pada na pamet da pljujemo po grafitima u Zagrebu. Svako neka uredjuje svoje dvoriste.
  • MAPKO100

    10.03.2023 08:21
    ZALOSNO
    Zalosno je sto je jedan lep i evropski grad kao sto je Subotica spala na to da bude inficirana stanjem u drzavi u kojoj se nalazi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina