Novinari Somborskih novina dobili deo decembarske plate, sutra izlazi novi broj na 16 strana

Novinarima Somborskih novina uplaćen je deo zaostale zarade za decembar, a delimična obustava rada se nastavlja jer se još čeka na isplatu januarskih zarada.
Novinari Somborskih novina dobili deo decembarske plate, sutra izlazi novi broj na 16 strana
Foto: 021.rs
To je potvrdila novinarka ovih novina Danijela Aksić Mirčeta.
Novi broj Somborskih novina će sutra izaći sa oglasima, čituljama, ali i delom informativnog saržaja koji su pripremali za slučaj da im zaostale zarade budu u potpunosti isplaćene.
Sadržaj će izaći na 16, umesto na predviđene 32 strane.
 
Zaposlenima u somborskom nedeljniku je uplaćena razlika za decembar prošle godine, dok zaradu za januar ove godine nisu dobili, rekla je Aksić Mirčeta.
  • Šika

    16.03.2023 22:07
    prevara
    Lažovi i prevaranti koji su privatizovali vojvođanska glasila iz Infolokalmedije prevariće vas uvek. Ne dajte se znamo ih !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".