Dveri: Grejanje škola u Vrbasu mora biti obezbeđeno, bez obzira na to da li su izmireni računi

Pokret Dveri optužio je danas čelnike opštine Vrbas da su svojim neodgovornim ponašanjem doveli do problema u snabdevanju gasom Vrbasa i okoline, zbog čega učenici dva dana neće pohađati nastavu.
Dveri: Grejanje škola u Vrbasu mora biti obezbeđeno, bez obzira na to da li su izmireni računi
Foto: 021.rs
"Nije nam jasno ko je sebi dao za pravo da redovno ne plaća račune. Time je napravljena šteta, kako građanima Vrbasa, koji nemaju tačnu informaciju kada će krenuti grejanje, a još više učenicima, koji neće dva dana pohađati nastavu jer nema gasa", navele su Dveri.
Prema njihovim rečima, garant plaćanja troškova škola mora da bude Ministarstvo prosvete, a niko - ni distributer, ali ni Srbijagas - ne sme da iz sistema snabdevanja gasom isključuje škole.
"Da su se bar malo funkcioneri vlasti u Vrbasu držali svoje propagandne poruke 'Za našu decu', ovakvi ispadi sa prinudnim odmorom u radu škole se ne bi dešavali. Na žalost to je bila samo propaganda i ništa više", piše u saopštenju.
  • /

    05.04.2023 08:48
    /
    @Lala
    tako si glasao za radikale pa su te prvog poslali na ratiste
  • /

    05.04.2023 07:36
    Grejanja vise nema nego ima zadnjih 30 godina!!!
    Ili su skraceni casovi ili se malo malo pa zatvori skola.
  • Lala

    04.04.2023 20:23
    ?
    Kako da se ne brinu kad je svakim danom sve više brljotina u društvu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.