MUP nakon incidenta u fabrici Linglong: Uviđaj izvršen, preduzete sve mere

Nakon incidenta u fabrici Linglong u Zrenjaninu u subotu, 10. juna prilikom kog je 34-godišnji radnik teško povređen, policijski službenici PU Zrenjanin izvršili su uviđaj.
MUP nakon incidenta u fabrici Linglong: Uviđaj izvršen, preduzete sve mere
Foto: 021.rs

Policajci su preduzeli sve mere iz svoje nadležnosti, navodi se u odgovoru MUP-a na pitanja N1.

"Po odobrenju nadležnog Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, na licu mesta izvršen je uviđaj, upoznata je inspekcija rada koja vrši vanredni inspekcijski nadzor i od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu angažovan je veštak iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Takođe, obavljeni su razgovori sa svim svedocima i nadležnim licem za bezbednost i zdravlje na radu navedene fabrike", navodi MUP.

U odgovoru se dodaje i će nakon vanrednog inspekcijskog nadzora i načinjenog zapisnika inspekcije rada.
 
Dodaju i da kada im bude dostavljen nalaz i mišljenje veštaka, policijski službenici će nastaviti dalje postupanje u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu.
 
Tridesetčetvorogodišnji radnik u fabrici Linglong povrede je zadobio prilikom popravljanja mašine koja je ostala uključena, nakon što se u njoj zaglavila guma. 

Posle hitne operacije u zrenjaninskoj bolnici sa teškim povredama grudnog koša i rebara prebačen je na Institut u Sremskoj Kamenici. On je u teškom stanju, ali van životne opasnosti.

  • Silver

    12.06.2023 21:14
    procitaj zakon o i nelupetaj ......
  • Miloš iz Zemuna

    12.06.2023 18:04
    policija
    A šta će policija tu? Opet predstava za naš napaćeni narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina