Sremska Mitrovica: Zaustavila ga saobraćajna policija, pa pronašla kod njega ogromnu količinu novca

Kod preduzetnika iz Sremske Mitrovice saobraćajna policija pronašla je veliku količinu neprijavljenog novca, zbog čega je priveden.
Sremska Mitrovica: Zaustavila ga saobraćajna policija, pa pronašla kod njega ogromnu količinu novca
Foto: 021.rs
Saobraćajna policija, juče tokom kontrole saobraćaja, zaustavila je, u blizini naplatne rampe na ulazu u Sremsku Mitrovicu, automobil "audi" kojim je upravljao R. Z. i prilikom pregleda vozila pronašla veću količinu novca bez dokumentacije o poreklu, saopštio je MUP.

Zbog sumnje da novac potiče iz kriminalne delatnosti, dalji rad preuzeli su policijski službenici Odeljenja za borbu protiv korupcije, koji su pretresom vozila, na zadnjem sedištu, pronašli 17.565.300 dinara, a pregledom R. Z. u njegovoj torbici još 15.895 evra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
  • Ilija

    25.08.2023 11:48
    Ništa čudno za srpsku policiju
    Klasična otimačina novca od strane države. Državni kerovi oduvek rade ovakve stvari. Da je bio na granici onda bi morao da prijavljuje. Šta ima da prijavljuje saobraćajcima koliko novca ima,njegovo poreklo itd. I da mu nađu u kući nemaju prava da oduzimaju,ali naravno oduvek rade šta hoće, i ljudi navikli da se ne bune. Pola policije nam je za robiju, najmanje pola.
  • Putnik

    25.06.2023 22:46
    Novac
    Novac se prijavljuje na graničnim prelazima i nigde više.Ovo je još jedan način džeparenja.Sads više ne smemo imati novac u slamaricama već kod većih kriminalaca-banaka.Možda je čovek i kriminalac ali to treba dokazati a ne da on dokazuje da nije.Ovo mene ne pogađa jer sam ko crkveni miš
  • B

    25.06.2023 21:29
    we ubo sustinu
    Saobracajna policija treba da se bavi saobracajem, sto ne cini.
    Novcem biznismena moze eventualno privredni kriminal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina