Radovi na više deonica u Vojvodini - pogledajte kako je izmenjen režim saobraćaja

Saobraćaj je zbog radova izmenjen na više deonica auto-puta kroz Vojvodinu.
Radovi na više deonica u Vojvodini - pogledajte kako je izmenjen režim saobraćaja
Foto: 021.rs
Režim saobraćaja izmenjen je na deonici petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, a zbog obnove leve kolovozne trake. 
Tokom radova saobraćaj se odvija sledećom dinamikom:
 
- u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja.
 
- u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
Alternatvni putni pravac:
 
- za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu - kretati se u pravcu Beograd - Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad - Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 m uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu.
 
- za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo - produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo.
 
Kako su najavili "Putevi Srbije", ovi radovi će trajati do 4. jula.
 
Takođe, režim saobraćaja je izmenjen i na potezu Bašaid - Melenci, gde se obnavlja kolovoz. Ovi radovi će trajati do 12. septembra, uz naizmenično propuštanje vozila.
 
"Putevi Srbije" saopštili su i da će se danas, 27. juna, u periodu od 8 do 16 časova, izvoditi redovno održavanje puta, na deonici petlja Žednik - petlja Subotica Jug, u smeru Novi Sad - Subotica. 
 
U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Jan

    24.09.2023 13:52
    Slabo označavanje
    I ja sam neki dan imao problema i u odlasku i u povratku s aerodroma. U Rumi sam saznao da na autoput mogu izaći samo u Pećincima a u povratku starim putem za Beograd tek na izlazu iz Inđije saznao sam da tuda ne mogu do Novog Sada već moram na autoput a pošto nema skretanja za NS morao sam nekih 6km za vozim prema Beogradu i na prvoj rampi da se vratim prema NS-u.
  • DrNS

    27.06.2023 09:40
    nije blagovremeno obeleženo
    Pre neki dan sam se vraćao iz Beograda u NS. Ništa nije obeleženo.Sem gore navedenog zatvoren je i deo starog puta između Inđije i Pazove, takođe neobeleženo, sve dok ne dođete do zatvorenog dela.
    Puno besmislenih tabli sa natpisom "obilazak" ne kaže ni koji ni gde ni koliko je dugačak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina