Trogodišnje dete poginulo kod Kanjiže, automobil ga udario na pešačkom prelazu

Trogodišnje dete podleglo je povredama zadobijenim kada je na njega na pešačkom prelazu kod Kanjiže naleteo automobil.
Trogodišnje dete poginulo kod Kanjiže, automobil ga udario na pešačkom prelazu
Foto: 021.rs
U mestu Orom kod Kanjiže oko 8 časova putničko vozilo kikindskih registarskih oznaka naletelo je na trogodišnje dete koje se na pešačkom prelazu kretalo biciklom, potvrđeno je za RTS Policijskoj upravi u Kikindi.
Od povreda zadobijenih u nesreći dete je preminulo u subotičkoj bolnici.
Kako navode u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti, vozač (29) iz Kikinde će biti priveden u kanjišku policiju i saslušan, nakon čega sledi dalji postupak.
 
Kako nezvanično saznaje RTS, dete je bilo u pratnji roditelja.
  • Sale

    21.11.2023 12:38
    Samo mala dopuna..
    Danas mi je stiglo obavestenje od Suda da javni tuzilac ne vidi osnova za pokretanje postupka po sluzbenoj duznosti za ugrozavanje javnog saobracaja, protiv gospodina koji me je sa 1,67 promila (teska alkoholisanost) pokupio na obelezenom pesackom prelazu..
    Eto gde zivimo i kakvo nam je pravosudje..
    Napredno.. za nasu decu.. Srbija nade..itd..
  • Vlada

    13.10.2023 21:20
    @Evo
    Isto tako je i vozač po zakonu dužan da uspori pred prelazom UVEK kada na njemu vidi nekoga ko bi mogao da krene preko, znači nema kalkulacija da li će neko hteti da prođe ili si mu odradio mošu pa će se uplašiti a ti ćeš prozujati. U SVAKOJ situaciji kada nekog udari na prelazu vozač je 100% kriv, jer ili nije video pešaka a morao je, ili ga je video ali nije usporio pa da niko ne može da mu "izleti".
  • Sale

    12.10.2023 09:38
    U aprilu me pijani lik udari na sred pesackog prelaza.. u sred belog dana.. centar NS.. udarac glavom, potkolenicom i rebrima o haubu, let od nekoliko metara i udarac glavom o asfalt.. Na srecu bez preloma prodjoh (mada su me rebra bolela mesec dana- mozda su i napukla ali se nije videlo na snimku)..
    Posle 2 meseca oporavka i bolovanja umalo da mi se ponovi slican scenario..
    Ponovo pesacki prelaz.. ja krecem da prelazim.. mladji momak i devojka se sa parkinga kod Riblje pijace ukljucuju na put koji ja prelazim.. vidim njega (vozac) kako gleda u desno (nema nikog) i krece.. u mom pravcu (njegovo levo) nije ni pogledao.. ja bukvalno skacem sa sredine pesackog na bankinu.. U tom trenutku me registruje, sleze ramenima i dize ruku u znak izvinjenja..
    U obe ove situacije, da su umesto mene (covek od cca100kg) na pesackom prelazu bila dva deteta, groblja bi nam bila "bogatija" za 2 grobna mesta..
    Pazite se ljudi, a posebno pazite na decu.. Saobracaj nam je u haosu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina