Uhapšen Subotičanin: Nađena 23 papagaja zaštićene vrste za koje nema dozvolu

Policija u Subotici podneće krivičnu prijavu protiv 44-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je posedovao ptice koje su zaštićene.
Uhapšen Subotičanin: Nađena 23 papagaja zaštićene vrste za koje nema dozvolu
Foto: 021.rs
Policija je u dvorištu koje je on koristio pronašla 23 papagaja zaštićene vrste, za koje nije imao potvrde o poreklu, kao ni dozvolu za njihovo držanje, saopštio je MUP.
Protiv njega biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Podsetimo da je nedavno mlada lavica pronađena iznemogla i uplašena na Čantavirskom putu kod Subotice. Ona je lečena u Zoološkom vrtu Palić, a uprkos naporima veterinara uginula je 7. oktobra.
 
Desetog oktobra je saopšteno da će policija podneti krivične prijave protiv tridesettrogodišnje Subotičanke, osumnjičene za zlostavljanje životinja.
 
"Sumnja se da je ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smešteno u Zoološki vrt na Paliću, gde je uginulo. Policija je pretresom stana koji je osumnjičena koristila pronašla i 18 afričkih albino džinovskih puževa koji su zabranjeni za držanje i koji su joj oduzeti i smešteni u Zoološki vrt na Paliću", rekli su u subotičkoj policiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina