Humanitarna štafetna trka za Andreu Mudrić: Osam trkača trče od Subotice do Novog Sada i nazad

U humanitarnoj štafetnoj trci od Subotice do Novog Sada i nazad, učestvovaće osam trkača koji će naizmenično preći po 10 kilometara, a trka počinje u subotu, 28. oktobra.
Humanitarna štafeta počinje u 9 časova sa Plave fontane u centru Subotice, a krajnja tačka odredišta je Kružna fontana u ovom mestu dan kasnije, odnosno u nedelju, 29. oktobra.
Svrha ove štafete jeste skretanje pažnje javnosti na njihovu sugrađanku Andreu Mudrić i prikupljanje sredstava za njeno lečenje.
Sredstva se prikupljaju preko humanitarne fondacije "Budi human", a novac joj je potreban za specijalističke fizikalne vežbe, lekove, ortopedska pomagala.
 
Andrea živi sa majkom koja je takođe onkološka pacijentkinja i one zajedno nisu u mogućnosti da obezbede adekvatnu količinu finansijskih sredstava potrebnih za dalje lečenje.
 
"Održavanjem ove manifestacije skrećemo pažnju svim humanim ljudima da im pomognu, kako bi Andrei Mudrić olakšali život i kako bi se uz pomoć hodalice vratila na noge", navode organizatori Humanitarne štafete.
 
U trci će učestvovati Srđan Cvijanović, Srđan Saulić, Dijana Šarčević, Nemanja Suvajac, Zvonimir Perušić, Rita Husar, Đorđe Milošević i Dragan Đurđević.
Andrei možete da pomognete slanjem SMS poruke sa tekstom 226 na 3030 ili preko dinarskog žiro računa: 160-0000000458748-68 ili deviznog računa: 160-0054000018042-97.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina