Oko 300 svinja stradalo u požaru kod Sombora

Oko 300 svinja stradalo je u požaru na poljoprivredom gazdinstvu u Somboru.
Oko 300 svinja stradalo u požaru kod Sombora
Foto: Pixabay
Tom prilikom niko drugi nije povređen.
Požar je izbio sinoć u 19.40 časova na farmi domaćih životinja površine oko 900 kvadratnih metara, piše Blic.
Vatrogasne ekipe su ugasile požar.
 
Pretpostavlja se da je požar zahvatio grejalicu, unutrašnju izolaciju i ventilaciju objekta, što je stvorilo veliku količinu dima i dovelo do gušenja 300 svinja.
  • Dr Miggyy

    16.01.2024 14:06
    EKSPLOZIJA I POŽARI, E PA ŠTA?
    Šta je ovo s nama? Za desetak dana desile se na desetinu požara i eksplozija u kojima ima povređenih i nastradalih. Da li rade neobučeni ljudi, nedisciplina i ne održavanja agregata, dimnjaka i briga o gorivima i eksplozivima. Nadležni iz MUP-a, odgovorni u fabrikama i pogonima mora da pooštre kontrolu i obuku zapošljenih. Očekuje se da preduzme mere neumorni predsednik, izgleda zaboravio na ovu problematiku koja košta i odnosi ljudske živote i stradanja životinje.
  • Гвозден

    16.01.2024 12:03
    greota. :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina