Gak neće plivati za Časni krst, ali poziva građane: Nisam spreman - ni zdravstveno, ni kondiciono

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak pozvao je građane Inđije da dođu 19. januara na Jarkovačko jezero i podrže plivače za Časni krst.
On se tom prilikom osvrnuo i na činjenicu da je i sam učestvovao na ovoj manifestaciji, rekavši da ove godine ipak neće biti među plivačima, prenosi In medija.
 
"Nisam spreman, nažalost, ni zdravstveno ni kondiciono da ove godine učestvujem, ali svakako ću biti tamo. Znam koliko je hrabrosti i snage potrebno da se to izdrži, ali opet, sa druge strane, osećaj kada pobedite taj dan, pobedite u smislu samog sebe, u smislu vremenskih uslova u kojima plivate za Časni krst osećaj je neponovljiv i teško da bilo koji drugi način plivanja ili bilo čega može to da nadomesti. Hajde da učestvujemo svi, da dođemo i podržimo plivače", kazao je Gak.
Prvi put je u opštini Inđija organizovanje plivanje za Časni krst 2018. godine, kada se među plivačima našao i Vladimir Gak.
In medija prenosi da je ove godine prva manifestacija u organizaciji Opštine Inđija za koju se ne zna koliko će koštati građane upravo plivanje za Časni krst.
 
U budžetu opštine Inđija nije naznačeno za koje manifestacije će biti utrošeno 29,4 miliona dinara.
 
Novac kojim se raspolaže iz "džepova građana" u ovogodišnjem budžetu nije obrazložen kome, koliko i za šta se opredeljuje.
  • Kika

    19.01.2024 08:49
    Srećan vam svima povratak u praistoriju.
  • Petar PP

    19.01.2024 02:50
    @Miloš
    Ante, nismo te prepoznali.
  • Zardjala kasika

    18.01.2024 20:48
    Ovi komentatori pre mene kao da ne vide koliko nam samo dobro ide i da vucic radi u interesu svih gradjana srbije! :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina