U Zrenjaninu obeleženo godinu dana nerada na parkingu

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani obeležili su godinu dana, kako kažu, nerada na parkingu u centru Zrenjanina.

Kako navode, SNS u Zrenjaninu je kao model svojih aktivnosti uzeo izgradnju Skadra na Bojani. Po njihovim rečima, i Skadar na Bojani je izgrađen za tri godine, a čini se da fabrika vode za piće, obilaznica oko grada, autoput, aerodrom, akva park, golf tereni, neće biti nikad.

Podsećaju na to da je u februaru 2023. godine počela izgradnja u Pupinovoj ulici u centru grada, kako bi se rasteretio saobraćaj. Rok za završetak radova je bio 90 dana, ali parkinga nema ni posle godinu dana.
 
"Zato gradonačelniku uručujemo svečanu godišnju lopatu. A imamo lopate i za ostale funkcionere Srpske napredne stranke. Ostavićemo im mogućnost, da prema svojim afinitetima, biraju mašne", navode u LSV.
Dodaju i da je od početka godine, pored svih drugih poskupljenja, poskupelo i parkiranje u gradu.
 
"Osim toga, JKP 'Pijace i parkinzi' su najavili da će proširivati zone parkiranja te se sada naplaćuje parking iza Dečjeg dispanzera gde se do sad nije naplaćivalo parkiranje. Smatramo da osobe koje su donele takvu odluku, nemaju osećaja za potrebe građana", dodaju ligaši.
 
Ukazuju da su nadležni zaboravili da izgrade parkinge, ali i da urede i jasno obeleže parking prostore na kojima građanima žele da naplaćuju parkiranje. 

"Parkinzi su u katastrofalnom stanju, pogotovo parking kod ulice Vuka Karadžića, centralni parking, parking na Žitnom trgu, građani rizikuju svoju bezbednost i bezbednost svojih vozila kada se parkiraju na tim površinama koje oni nazivaju parkingom i naplaćuju. Nismo zaboravili ni to što su prošle godine uveli naplatu parkinga za vreme gradskih manifestacija. Jasno je i na ovom primeru da bahati i neodgovorni predstavnici lokalne vlasti nemaju osećaj da urade bilo šta što bi olakšalo život građanima, bilo šta što je u opisu njihovog posla, znaju samo da uvode nove dažbine ili povećavaju postojeće", zaključuju LSV-Vojvođani.

  • Le Kler

    22.02.2024 17:50
    Sendvič
    Moraju sendvičari da skupe pare za salame, autobuse, plaćanje glasova za naredne izbore..od nekud moraju da uzimaju.. treba sve te ljude iz komšiluka sve platiti i nahraniti da bi došli da glasaju opet.. politika je biznis
  • Urke

    22.02.2024 09:54
    Pa zato je narod Zrenjanina
    i glasao .

    I opet će glasati isto kad mu ponude da glasa .

    Nema ljutiš .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina