Pančevo: Sajam zapošljavanja 10. juna

Sajam zapošljavanja i letnjih praksi održaće se u utorak 10. juna na platou ispred zgrade Gradske uprave Pančeva, u 10 časova.
Sajam zapošljavanja i letnjih praksi održaće se u utorak 10. juna na platou ispred zgrade Gradske uprave Pančeva, u 10 časova.

Na sajmu će se predstaviti poslodavci koji oglašavaju slobodna radna mesta. Najviše je slobodnih radnih mesta iz sektora telekomunikacija, trgovine, zanatstva i elektrotehnike.

Inače, lokalnim akcionim planom za zapošljavanje predviđeno je i nekoliko javnih poziva za zapošljavanje, a mogu se prijaviti sva pravna lica iz Pančeva i nezaposleni, koji će na posebnom javnom pozivu biti odabrani u sistem. Ovaj projekat je namenjen osposobljavanju svih nezaposlenih lica za samostalan rad u struci, ali bez zasnivanja radnog odnosa. Rok za podnošenje zahteva za učešće je 20. jun 2014. godine.

Na Sajmu zapošljavanja predstaviće se i projekat "Studentske letnje prakse" za jednomesečnu praksu kod određenih poslodavaca. Učesnici mogu biti studenti i apsolventi iz Pančeva koji će tokom jula biti na praksi, a grad je obezbedio 10.000 dinara novčane pomoći za svakog studenta.

Rok za podnošenje zahteva za učešće na ovoj praksi je 13. jun 2014. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina