Kikinda: Počela gradnja socijalnih stanova

Gradnja 15 socijalnih stanova počela je u centru Kikinde, a završetak radova planiran je u roku od godinu dana.
Gradnja 15 socijalnih stanova počela je u centru Kikinde, a završetak radova planiran je u roku od godinu dana.

Beogradska firma "Stankomerc" zadužena je za radove čiji troškovi iznose više od 15 miliona dinara. Sumu za gradnju obezbedili su Ministarstvo za građevinu i opština Kikinda.

Deo stanova biće namenjen izdavanju u zakup po povoljnijim uslovima, dok će se deo prodavati po ceni od 550 evra po kvadratu. Poslovni prostor zauzimaće oko 3.000 kvadratnih metara, dok će 9.000 kvadratnih metara biti namenjeno za stanovanje. Zakup će biti moguć na tri godine, sa mogućnošću produženja roka zakupa.

Planirano je da opština Kikinda dobije osam stambenih zgrada za pet godina, od čega će zgrada imati po 120 stanova.

  • endre

    05.06.2014 11:50
    kako da ne
    Molio bih sve novinske kuce koje su objavile ovu vest pod naslovom Socijalni stanovi, da za par meseci dodju u Ki i na interfonima procita ko u njima stanuje.Deca politicara i direktora skorojevica.Licno sam hteo da kupim jedan stan po toj ceni,imam brata u Svajcarskoj, ali nisam podoban....Pitam se za koga i od cijih para onda opstina dotira razliku kvadrata...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina