Ispravljena mapa na kojoj Vojvodina pripada Hrvatskoj

Na sajtu Evropske komisije nalazila se karta Evrope na kojoj se Hrvatska graniči sa Rumunijom, a pripada joj teritorija Vojvodine. Posle širenja vesti o "pripojenju" Vojvodine teritoriji Hrvatske, iz EK su odreagovali i Vojvodina je opet u Srbiji.
Na sajtu Evropske komisije nalazila se karta Evrope na kojoj se Hrvatska graniči sa Rumunijom, a pripada joj teritorija Vojvodine.

Posle širenja vesti o "pripojenju" Vojvodine teritoriji Hrvatske, iz EK su odreagovali i Vojvodina je opet u Srbiji.

Karta sa "Velikom Hrvatskom" je objavljena u okviru Evropskog centra za savete potrošačima iz Evropske unije, koji imaju bilo kakva pitanja vezana za kupovinu i prevoz robe iz jedne zemlje EU u drugu.

Još se ne zna kako je došlo do takve greške.

Ovako izgleda prepravljena mapa.

 

  • Nebojša

    19.09.2014 19:40
    e da
    Na kratko smo bili deo velike evropske porodice a ne špajz zatucanog osmanlijskog carstva. Nema veze, vidimo se uskoro :)
    Živela Vojvodina!
  • Bo

    19.09.2014 18:47
    @ Nebojša
    Realno,Hrvatska je istočnoevropska gologuzija baš kao i Srbija.Kakva evropska porodica kakve gluposti...
  • ceda

    19.09.2014 17:20
    E taj film necete gledati. Skoro!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".