NASA tvrdi da meteorit nije usmrtio čoveka

Vest o vozaču kojeg je usmrtio meteorit veoma brzo se proširila internetom, međutim Nasini naučnici tvrde da je istina nešto drugačija.
Kamen od 11 grama uzet je sa mesta pada u blizini Elektrotehničkog fakulteta u Veloru, u Indiji, kako bi se nad njim sprovela detaljna analiza.
 
Nasini naučnici, na osnovu slika koje su videli, tvrde da incident u kome je nastradala jedna, a povređene tri osobe, nije uzrok pada meteorita, već "eksplozije na kopnu".
 
Dekan Instituta za astrofiziku u Indiji izjavio je da eksperti trenutno analiziraju uzorke kamena, a iz policije su rekli da nisu pronašli nikakve tragove eksplozivnih materija i da se čeka zaključak forenzičkih testove i autopsije.
 
Vest o smrti prve osobe koju je ubio meteorit možete pročitati OVDE.
 
Autor: B92

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva