VIDEO: Lažna božićna reklama oduševila korisnike društvenih mreža

Police prodavnica polako se pune božićnim ukrasima, ali praznično vreme nije "službeno" započelo sve dok na tv-u ne počnu da se vrte božićne reklame.
Svake godine svetski poznati brendovi takmiče se ko će snimiti maštovitiju, duhovitiju i dirljiviju pa je Jutjub "eksplodirao" kada je Džon Luis sve pretekao svojom reklamom.
 
Dirljiva priča o dva Sneška Belića ima sve što jedna božićna reklama treba da ima i uspešno je mnogima izmamila suze na oči, ali ispostavilo se da je - lažna.
 
Naime, iako reklamira poznati lanac prodavnica, autor reklame nije kreativna ekipa iz Džon Luisa nego mladi student Nik Jablonka.
 
"Objavio sam ovaj video bez ikakve namere da postane ovakav hit, tek kao rezultat svega što sam naučio na prethodnoj godini fakulteta. Hvala svima na divnim komentarima, ali reklama je nastala u samo dve nedelje, a s tako organičenim vremenom nisam uspeo da je doradim koliko sam hteo. Morao sam da ograničim broj kadrova, rezolucija nije dovoljno dobra... Na faksu sam morao da napišem esej o uspešnosti marketinških kampanja, a uz to i da osmislim i produkcijski primer slične reklame, a ovo je jednostavno rezultat toga", objasnio je Nik.
 
Stručnjaci iz Džon Luisa sada imaju težak zadatak da nadmaše Nikovu reklamu, a stotine hiljada gledalaca apelovalo je  na nadležne da nadarenom studentu ponude posao.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.