Svečano otvoreni semafor u Kraljevu dobio i Tviter nalog

Kraljevački semafor, koji je svečano otvorio gradonačelnik Predrag Terzić, dobio je i svoj profil na Tviteru.
Društvene mreže ne prestaju da bruje o gradonačelniku Kraljeva koji je "svečano" otvorio semafor. Tako je raskrsnica na kojoj se sve odigralo nazvana "Terzića semafor", a zvanični profil semafora na Tviteru obaveštava čak i kad se menja boja saobraćajne signalizacije.
 
Ovakav potez prvog čoveka Kraljeva delovala je veoma inspirativno na građane, koji već danima smišljaju duhovite komentare i različite fotomontaže.
  • Na one putokaze po Kraljevu, koji upućuju na turističke destinacije, dodati putokaz za "Terzića semafor".
  • Zaseniće Žiču i Studenicu po broju turista.
  • Ona navijačka "pogledajte semafor, pogledajte semafor" dobila je potpuno novu dimenziju u Kraljevu.
  • Da li će i drugi delovi Srbije dobiti semafor ili će samo Kraljevo da se razvija?

 

 
Nikola Adžić iz Lokalnog fronta, koji je izveo performans na otvaranju semafora donevši produžni kabl "ako zatreba", kaže da nema ničeg drugačijeg što bolje opisuje gradsko rukovodstvo u Kraljevu.
 
"Po čemu drugom da zapamtimo ovu vlast? U nedostatku realnih rezultata, oni prave događaje od obaveza komunalnih službi. Semafori su oduvek bili orijentiri, ali bez imena ili bliže odrednice, to su samo obični semafori. Ovaj je poneo ime po nekom ko samo to nije shvatio, da se radi o običnom semaforu i da je sramota 'puštati u rad" svetlosnu signalizaciju", navodi Adžić za "Blic".
 
Autor emisije "24 minuta" Zoran Kesić dodaje da ga svečano otvaranje semafora uopšte nije iznenadilo.
 
"Znači da se ozbiljno radi! Šalim se. Meni bi bilo čudno da recimo niko ne otvori ništa mesec dana. Onda bih se zapitao šta se to dešava", zaključuje Kesić.
 
Podsetimo da je slična situacija zabeležena i u Novom SaduNaime, početkom oktobra prošle godine svečano je "otvoren" početak izgradnje semafora na Novom naselju, odnosno svečano je otvorena rupa za semafor. I ova vest je bila tema jedne od emisija "24 minuta".
  • ser

    08.12.2016 10:17
    Jeeel
    a el se okreno vo na ražnju , ako nije onda stvarno sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.