Mladi Česi poleteli za Nicu, a sleteli u Niš

Četvoro mladih Čeha se, umesto na rivijeri u Nici, neočekivano obrelo u Nišu, pošto je organizatore njihovog kraćeg odmora pred praznike u Francuskoj zbunila nova linija kompanije Rajaner Bratislava - Niš, te su im zbog sličnih imena dva grada rezervisali avionsku kartu za let u Srbiju.
Irski avio prevoznik u Slovačkoj reklamira produžene vikende u Nišu i redovni let od 31. oktobra.
 
Dva češka para umesto zubatog sunca u Nici dočekalo je juče oblačno nebo u Nišu, te su u neverici pitali posadu Rajanera zar ih nisu dovezli u Francusku, rekao je danas za slovački portal Topky.sk jedan od članova posade.
 
Česi su u Nici imali rezervisan hotel i iznajmljen automobil, ali će u Nišu ostati sve do petka, jer tek tada imaju let za Bratislavu.
  • stutgart

    14.12.2016 11:44
    beograd
    Sto mene nije kad sam leteo iz beograda odneo greskom za kanadu ili ameriku.
  • Tadija

    14.12.2016 07:08
    Kad provale koliko je jeftino ima da ostanu i duže od petka. U Nici pljeska sigurno nije 100 kinti. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.