Ovu "ladu" je Kolarov dobio za postignuti gol protiv Kostarike

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov od gubernatora Samarske oblasti dobio je na poklon "ladu" kao nagradu za to što je postigao prvi pogodak na stadionu "Samara arena" u istoimenom gradu.
"Posle konsultacija sa navijačima u Samari, odlučili smo da nagradimo fudbalera koji postigne prvi gol na našem stadionu u Samari na Svetskom prvenstvu. Ovaj predivan gol postigao je Aleksandar Kolarov i uručili smo mu nagradu - sertifikat za automobil lada 4x4", rekao je gubernator Samarske oblasti Dmitrij Azarov.
 
Golom Kolarova Srbija je danas pobedila Kostariku sa 1:0.
  • ..........

    20.06.2018 09:03
    Kad narod voli
    A sta ce dobiti za sledeci gol?

    Sramota ko je na lestvici zasluznih zanimanja prvi.
    Fudbaler.

    http://www.021.rs/story/Info/Srbija/190763/Spremacica-godinama-skupljala-novac-i-donirala-ga-Institutu-za-majku-i-dete.html
  • :-(

    20.06.2018 09:00
    Bljak
    Kako ne dele automobile doktorima hirurgije,psihijatrima,nastavnicima,uciteljima i vaspitacicama,umetnicima koji svakodnevno rade sa ljudima ili stvaraju zdravlje a umetnici lepotu?
    O fudbalu i fudbalerima...sta reci?
    Momci jedva da znaju da govore ali zato voze dobra kola!
    Sramota za takvu drzavu i rukovodstvo i njihovo poimanje zasluge!!!
  • Smrdija

    20.06.2018 07:57
    Koga briga .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.