Prodaje Yugo "specijalizovan za borbu protiv vanzemaljaca"

Državljanin BiH objavio je u oglasima da prodaje automobil Yugo 45 koji je umotan u aluminijsku foliju i ima "NASA" satelit na krovu i tvrdi da je neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv radarima NLO.
U opisu se navodi da je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.
 
"Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip up sajlu za šlepanje, ambijentalno osvetljenje (više od 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), čip tunning STAGE X i urađene mape glavnog računara. Vozilo nije uočljivo na putu, tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube", stoji u opisu.
 
Uz vozilo dolazi i "oprema za svemir": satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju vazdušni saobraćaj, može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema.
 
Uz vozilo dolaze i svemirska odela.
 
Početna cena je 999,99 konvertibilnih maraka (510 evra), a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci.
 
Ono što je nasmejalo mnoge jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za "običnu civilnu varijantu, krave, koze, svinje i ajkule, ali da drakule ne prolaze".
 
Ovaj oglas je izazvao veliku pažnju, objavljen je pre 20 dana, a o njemu sada pišu mediji iz regiona, ali i strani, među njima i Dejli mejl.
 
A kako ono izgleda, možete pogledati OVDE.
  • jako smesno

    12.09.2018 10:54
    ocigledno i po bosni ljudi pucaju sa zivcima ko i ovde
  • pera

    12.09.2018 09:56
    ..
    "Ono što je nasmejalo mnoge jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za "običnu civilnu varijantu, krave, koze, svinje i ajkule, ali da drakule ne prolaze"."

    Pa onda neko nek kaze da nas narod nema smisao za humor. A ne oni Monte Piton klovnovi.
  • Kralj

    12.09.2018 09:53
    Orginalno, brilijantno...
    Posle kazu bosanci glupi, prave viceve o njima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.