Tinejdžeru oduzeta vozačka 49 minuta nakon što ju je dobio

Jedan tinejdžer uspeo je da izgubi vozačku dozvolu samo 49 minuta nakon što ju je dobio, saopštila je nemačka policija.
Ovaj osamnaestogodišnjak vraćao se kući nakon uspešno položenog testa kada ga je policija u gradu Hemer zaustavila zbog prebrze vožnje. Policija je saopštila da je mladić vozio dva puta brže od dozvoljene brzine, odnosno 95 kilometara na čas u zoni u kojoj je ograničenje 50 kilometara na čas.
 
"Neke stvari traju večno, a neke ni ceo sat", saopštila je policija.
 
Mladić je vozio četvoricu drugova u automobilu, navodi se u saopštenju i dodaje da je možda pokušao da ih impresionira vozačkim veštinama.
 
Njemu je vozačka dozvola formalno oduzeta na četiri nedelje, ali je policija saopštila da će je dobiti nazad tek nakon "skupih dodatnih časova". On se, takođe, suočava sa kaznom od 200 evra, dva kaznena poena na vozačkoj dozvoli kada je ponovo dobije, a probni period za novog vozača mu je produžen sa dve na četiri godine, navodi BBC.
  • mislite o tome

    24.11.2018 18:27
    Brzina
    Ovde bih mogli oduzimati svakih 49 minuta dozvole!
  • @ pinokio

    23.11.2018 15:05
    Sva sreća
    Dobro je da su ti uzeli dozvolu pre nego što si napravio udes. Sigurno nije bez razloga. Tragedija bi bila da si napravio udes pa da su ti tek tada uzeli dozvolu.
  • Paralelopiped

    21.11.2018 18:39
    U saobraćaju ošto kažnjavati
    Po mnogima bi trebalo sada kazniti roditelje ovog dripca, jer mu nisu stali na rep i to prema evropskim pravilima i švedskim metodama podizanja dece.
    Nekad se rodi idiot, i tu nikakvo vaspitanje ne pomogne.
    A nekada je roditelj idiot, pa nakon ubistva devojke sina izvlači koristeći politiku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva