VIDEO: U Kini pao žuti sneg

Sneg žute boje padao je u gradovima širom Kine.
Velika količina snega je napadala u regionu Sinđijangu, čiji su stanovnici na društvenim mrežama podelili slike i snimke fenomena.
 
Najpre je pao "običan" beli sneg, a zatim je preko tog sloja pao i sneg žute boje.
 
Direktor meteorološkog instituta u Sinđijangu He Ćing objasnio je da je došlo do mešanja snega i peska. 
 
"Od prošlog petka, mnoga mesta u Sinđijangu su pod uticajem snažnih vetrova. U oblasti Karamaj je zabeležana peščana oluja. Snažni vetrovi su doneli pesak na gradove među kojima su Urumći i Šanđi. Zbog niskih temperatura, pesak je pao zajedno sa snegom", rekao je on.
 
 
  • zapppa

    05.12.2018 19:49
    Don't eat the yellow snow.
  • NS

    05.12.2018 11:27
    Još u Africi da padne crni sneg pa da zaključimo da je bog rasista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.