VIDEO: Najskuplja novogodišnja jelka košta dva miliona dolara

Ova jelka od zlatnika najskuplja je jelka u Evropi.
Nju su ukrasili zaposleni u kompaniji koja se bavi trgovinom zlata i drugih plemenitih metala "Pro Aurum" u Minhenu u Nemačkoj, piše CDM. 
 
Skupa "jelka od zlatnika" visoka je tri metra, a napravljena je od 2.018 zlatnika Bečke filharmonije, čija je ukupna vrednost 2,3 miliona evra.
 
Jelka teži oko 60 kilograma, odnosno toliko kilograma zlata ima na njoj.
 
Svi zlatnici Bečke filharmonije na prednjoj strani prikazuju orgulje u Zlatnoj dvorani bečkog Muzikferajna, a na poleđini različite instrumente.
 
  • Osoba M

    12.12.2018 11:26
    Pih! Ona na sau u BG-u samo pisljivih 80k evra! Plus je od obicnog, pravog drveta, nije cak ni zlatna. Mora to da se dostigne i prevazidje!
  • Novosađanin

    11.12.2018 12:48
    Psssst
    I vi svašta pišete, ko vas vuče za jezik. Samo nam treba da čuju ovi naši i eto nama troška za sledeću Novu godinu. Doduše, nas će ista koštati bar 5 miliona dolara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.