Na prevaru besplatno proputovao svet

Jedan Britanac uhapšen je nakon što je krao lozinke od zaposlenih u turističkim agencijama i sam sebi bukirao putovanja u vrednosti od 44 hiljade funti.
Na prevaru besplatno proputovao svet
Foto: Pixabay
Dvadesetosmogodišnji Adam Grifits obilazio je turističke agencije i raspitivao se za cene aranžmana, a pritom pomno pratio šta zaposleni rade i krao im lozinke. On bi se potom ulogovao u njihove sisteme i sebi rezervisao putovanja širom sveta, a još i kačio fotografije na Fejsbuk i hvalio se. 
 
Sebi je tako rezervisao odmor u Burdž al Arabu i let prvom klasom, potom putovanje na Sejšele za sebe i prijatelja, kao i mnoge druge destinacije. 
 
Zanimljivo je da je odbrana na sudu navela da je greškom rezervisao putovanje koje je podrazumevalo samo doručak umesto all-inclusive uslugu, a pošto je nezaposlen i imao je samo jednu funtu kod sebe gladovao je kako bi izdržao do kraja letovanja. Mladić je osuđen na dve i po godine zatvora.
  • Džoni

    17.12.2018 13:37
    svaka čast
    Ovde bi bio ministar turizma u najmanju ruku :) inače genijalno, majstorski zaista, svaka mu čast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.