Hiljade litara mleka se prolilo i zamrzlo na putu

Hiljade litara mleka zamrzlo se na autoputu u nemačkom regionu Vestfaliji nakon što su nepoznati huligani otvorili slavine na parkiranoj cisterni za prevoz mleka, saopštila je policija.
To se dogodilo u subotu uveče, kada je vozač cisterne parkirao vozilo kako bi pokupio dodatno mleko sa seoskih farmi koje se nalaze u blizini, međutim kada se vratio video je da se 15.000 mleka izlilo na put.
 
Kako se navodi, budući da je temperatura bila minus četiri, mleko se smrzlo, a njegova količina je bila tolika da je prekrila celu širinu puta.
 
U čišćenju puta učestvovalo je 20 vatrogasaca, a upotrebljena je i velika količina soli i vode.
  • ex Pezos

    17.12.2018 07:54
    ONOMAD ...
    ... skupljali cokoladu po putu , sad mleko .Mozda ce uskoro neko prosuti med pa da nas ubede da je u (j)evropi stvarno "med imleko" (A zuti prsluci?)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti