Ukradena cela kuća

Nesvakidašnju prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice, prijavio da mu je nestala kuća.
To je objavio portal Podravski.hr.
 
Montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasformirana je gotovo do temelja. Lopovi su, prema navodima vlasnika, za nekoliko dana odvojili i odneli ceo krov s crepom, kao i delove zidova od drvene građe, a šteta se procenjuje na desetak hiljada kuna. 
 
Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. 
 
Koprivnički policajci proveravaju da li te glasine imaju veze s istinom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.