Poslao devojci listu pravila kojih se mora pridržavati na premijeri "Osvetnika"

Verovatno najpopularniji film ove godine stigao je u bioskope širom sveta, a fanovi koji su mesecima strpljivo čekali trosatni spektakl požurili su po svoje karte.

Britanac Siril Sokpor svojoj devojci je pred premijeru poslao listu pravila kojih se mora pridržavati tokom filma.

"Nećemo čekati u redu da kupimo kokice, snađi se pre vremena. Takođe, nije ti dopušteno da jedeš hranu tokom filma, dopušteno ti je da tiho piješ vodu. Neću se pomerati na stranu kako bi ti mogla proći do toaleta, nađi alternativni put do njega", započeo je Siril.

"Nije ti dopušteno da komuniciraš sa mnom za vreme filma. Ako se u toku filma nešto desi našem sinu, ja ću ti dati znak da možeš izaći iz sale, a pridružiću ti se kada film bude gotov. Nakon filma očekujem da ćemo moći porazgovarati o svemu što smo videli, a nakon toga će nam biti potreban kratak period tišine kako bismo razmislili o radnji filma", nastavio je.

Dodao je kako je moguće da će on biti drugačiji nakon što se film završi, te da se nada da se ona zbog toga neće uznemiriti. Naposletku joj se zahvalio za saradnju i kazao kako se raduje što će film pogledati zajedno.

  • Herr Flick of the Ge

    30.04.2019 15:32
    You may kiss me now...
  • Pravi Opalim te g...

    27.04.2019 21:40
    Pametno. Ne volim Avengerse al za sledece Star Wars-e je dobra ideja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.