FOTO: Uzbunili javnost da Goricom šeta krokodil, stručnjaci otkrili da je u pitanju plastična igračka

Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) saopštio je da se na brdu Gorica ne nalazi nikakva životinja nalik krokodilu, već da je reč o običnoj gumenoj igrački.
Na svojoj Fejsbuk stranici su naveli da su nakon medijskih objava da je na Gorici viđena životinja nalik krokodilu, odlučili da posete Goricu i vide o čemu se radi i tu ustanovili da je u pitanju igračka.
 
 
Uz objavu na Fejsbuku okačili su i fotografiju gumene igračke.
 
 
Fotografiju životinje nalik krokodilu juče je objavila agencija Mina, a nakon toga su je preuzeli skoro svi crnogorski i mnogi regionalni mediji.
 
Tu fotografiju im je poslala čitateljka koja je tvrdila da joj je životinja dva jutra isprečila na putu.
 
U međuvremenu su pojedini stručnjaci, na osnovu fotografije, iznosili različite ocene – da je reč o malom krokodilu, dok su drugi tvrdili da je reč o gušteru karakterističnom za ovo podneblje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti