Vozovi u Beču od sada i prijatno mirišu

Vozovi gradskog prevoznika u glavnom gradu Austrije "Bečke linije", osim što se tokom letnjih meseci neprekidno rashlađuju, odnedavno i mirišu, saopštile je gradska uprava.
Vozovi u Beču od sada i prijatno mirišu
Foto: Pixabay
Četiri voza na dve linije metroa biće do kraja jula opremljeni različitim mirisima u okviru pilot-projekta, a putnici mogu da odlučuju o tome da li žele uopšte mirise u vozu i koji od njih im najbolje odgovara. 
 
Tokom jula će kroz Beč voziti četiri voza sa četiri različita mirisa. Vozovi su prepoznatljivi po brendiranim cvetnim motivima. Mirisi dospevaju rashladnim uređajima u unutrašnjost vozila i ravnomerno se raspoređuju. 
 
Ljubičasta boja ima miris za opuštanje, zelena je energetska i deluje osvežavajuće, narandžasta boja predstavlja takođe svežu notu, a miris roze boje širi pozitivno raspoloženje.
  • somi

    10.07.2019 19:29
    i gsp mirise od kad radi grejanje
  • m

    06.07.2019 14:16
    @Петровград
    Istina je bolna.
  • Nesa DDD

    05.07.2019 09:34
    Nema predsednika Austrije
    na otvaranju kao u Srbiji?To onda ne valja.Dok to ne otvori predsednik Austrije nikom nista ne verujem.U Srbiji predsednik Srbije sve otvara i prema tome i verujem.Ako nema predsednika ne verujem da to ista vredi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva