Izgoreo kamion sa 17 tona kakaoa

Nemačke vlasti su saopštile da su morale da zatvore prometni deo autoputa zbog kamiona sa 17 tona kakaoa koji se zapalio i izvao materijalnu štetu vrednu stotine hiljada evra.
Policija je saopštila da je vatra izbila na kamionu koji je išao autoputem A 14 blizu grada Grabova, između Berlina i Hamburga.
 
Vozač kamiona je ostao nepovređen ali je ceo tovar kakaoa uništen u požaru. Taj prometni deo ovog autoputa je zatvoren ali fotografije sa lica mesta pokazuju da se vrela čokolada nije izlila na autoput.
 
Istraga o požaru još je u toku ali policija pretpostavlja da je u pitanju tehnički kvar na kamionu.
 
Vlasti su saopštile da je ova nezgoda izazvala materijane štete vredne stotine hiljada evra, uključujući i barijeru protiv buke u blizini mesta nesreće koja je izgorela.
  • mrva

    17.07.2019 17:49
    @Dejan, Kaćanka

    Nije vam slučajno palo na pamet da je kakao, kao prah relativno male gustine, zauzeo prostor kamiona pre nego što je teret dostigao 25 t? Ili da iz nekog drugog razloga kamion nije bio potpuno natovaren?

    Vi, Kaćanka, ste i u ranijim komentarima demonstrirali zavidan nivo rasuđivanja pa ne čudi.
  • Giga Moravac

    16.07.2019 23:30
    smrc smrc
    Dobro da nije kokaksin!
  • Terješkova

    16.07.2019 20:28
    Uuuu sad ima Milka da bude 70 g dvesta dinara!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti