Kraljica Elizabeta plaća 67.000 dolara za upravljanje njenim profilima

Kraljica Elizabeta Druga spremna je da plati do 67.000 dolara čoveku koji bi upravljao njenim profilima na društvenim mrežama, a sve s ciljem pronalaska, kako je sama rekla, novih načina da se održi njeno prisustvo u javnosti i na svetskoj sceni.
Kraljica Elizabeta plaća 67.000 dolara za upravljanje njenim profilima
Foto: Pixabay
Kraljevska porodica, koja je odnedavno prisutna i na LinkedInu, naglasila je da taj posao podrazumeva i animiranje publike širom sveta, a ne samo u Velikoj Britanije i zemalja Kmmonvelta.
 
"Uspešan kandidat rukovodio bi malim digitalnim timom stručnjaka, kreirao strategiju sadržaja naših digitalnih kanala i radio s kolegama kako bi kontinuirano poboljšavali našu digitalnu prisutnost", navodi se u saopštenju.
 
Izabrana osoba mora osigurati, kako se traži, da kraljičini digitalni kanali pobude interes i privuku publiku uz očuvanje reputacije i uticaja ove porodice.
 
Ona takođe treba da bude iskusna u korišćenju različitih platformi za upravljanje sadržajem društvenih mreža i analitičkih alata, piše CNBC. Menadžer društvenih mreža imao bi godišnje 33 dana odmora (uključujući praznike), besplatan ručak, obuku i doprinose za penziju.
 
Rečeno je i to da se godišnja plata kreće između 45.000 i 50.000 funti, 67.000 dolara, zavisno od iskustva.
  • Gagi

    14.12.2019 12:14
    Profil
    Kad joj je bilo vreme trebala je da uzme "PROFIL" sad može da se nabije na njega ali sa 67000 Evra al džaba joj prodje vreme, naravoučenije...uzmi sve što ti život pruža ali na vreme posle džaba i novca i bogatstva kad ti više nije ni dočega.
  • ...

    14.12.2019 09:42
    A, godisnje. Onda nista...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.