Tramp osvajanje Superboula čestitao pogrešnoj saveznoj državi

Predsednik SAD Donald Tramp čestitao je Kanzas Siti Čifsima osvajanje Superboula, ali je pogrešio saveznu državu kojoj je uputio čestitku.
Tramp osvajanje Superboula čestitao pogrešnoj saveznoj državi
Foto: Pixabay
"Čestitke Kanzas Siti Čifsima na sjajnoj utakmici, velikom preokretu pod neverovatnim pritiskom. Predstavili ste veliku državu Kanzas, tačnije Sjedinjene Američke Države na pravi način. Naša zemlja je ponosna na vas", napisao je Tramp na svom tviter nalogu.
 
Tim Kanzas Siti Čifsa novi je šampion američke Nacionalne fudbalske lige (NFL) pošto je prošle noći u Majamiju u 54. Superboulu pobedio San Francisko Fortinajnerse sa 31:20.
 
Verovatno mnogo ljudi u Kanzasu i navija za Čifse, ali verovatno ih je više u Misuriju gde su Čifsi stacionirani.
 
Predsednikov tvit je vrlo brzo obrisan i zamenjen novom porukom: "Ponosni smo na vas i sjajnu državu Misuri. Pravi ste šampioni".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.