Muškarac star 101 godinu izlečen od virusa korona

Jedan od najstarijih pacijenata zaraženih virusom Covid-19, muškarac star 101 godinu iz italijanskog grada Rimini, oporavio se od tog virusa, javili su italijanski mediji nakon niza izveštaja o visokoj stopi smrtnosti od tog virusa među starijom populacijom.
Informaciju o oporavku 101-godišnjaka od virusa korona prenela je zamenica gradonačelnika Riminija Glorija Lisi rekavši da je "gospodin P. uspeo", da je u sredu uveče napustio bolnicu u Riminiju i "otišao svojoj porodici".
 
U Italiji, gde je od virusa korona zaraženo više od 60.000 ljudi, očekuje se da ova nedelja bude ključna za rezultate strogih mera koje je preduzela vlada te zemlje.
  • ?

    28.03.2020 11:51
    Ovo uvek govorim, ko ima dobar organizam ima ga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.