VIDEO: Greškom objavljeni snimak italijanskog predsednika izazvao pozitivne reakcije građana

Predsednik Italije Serđo Matarela privukao je simpatije svojih sugrađana priznajući da ne ide više kod frizera zbog karantina, a to je rekao dok je nameštao kosu pre zvaničnog obraćanja Italijanima.
Dok se pripremao da pred kamerama da izjavu, Matarela, inače veoma poštovana figura u Italiji, kašljuca, i izvinjava se zbog toga ljudima iza kamera. Tada se čuje glas njegovog savetnika Đovanija Grasa, koji mu sugeriše da namesti pramen kose.
 
Matarela pokušava da vrati "pobunjenički" pramen kose na svoje mesto i u tom bezuspešnom pokušaju uzvikne: "Eh Đovani, ni ja više ne idem kod frizera".
 
Predsednikova izjava je potom snimljena, preneta u svim medijama, ali je ostao taj deo koji nije bio namenjen publici. Predsednička palata se izvinila zbog greške, koju su Italijani dočekali sa oduševljenjem, prenoseći taj deo na društvenim mrežama.
 
Matarela je u drugom obraćanju Italijanima od početka pandemije korona virusa u toj zemlji, rekao da svi treba da shvate, pre nego što to bude kasno, ozbiljnu pretnju koju virus predstavlja za Evropu.
 
Predsednik Italije koji ima 78 godina, Sicilijanac je poreklom i poznat po umerenosti i jednostavnosti, i veoma je popularan u Italiji.
 
  • Ogi

    29.03.2020 20:26
    Nek nama Bog pomogne sa ovim našim nesretnikom
  • Biciklista

    29.03.2020 15:38
    Čudo
    Da nisu rekli o kome se radi ja bih pogađao da je naš predsednik u ptianju.
  • Novosađanka

    29.03.2020 14:21
    Ta nemojte kasti
    Šta smo mi bogu zgrešili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.