Gradonačelnik grada na Siciliji: Nema seksa do kraja oktobra, teško onome ko prekrši apstinenciju

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno De Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane u najnovijem video obraćanju iz svog kabineta, da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vreme epidemije virusa korona.
On je podsetio da nije dozvoljeno grupno druženje ni "romantični ribolov" što je lokalni izraz za ljubavne sastanke.
 
"Čuvajte se ako otkrijem da se ljubite, grlite a ni 'ono drugo' nije dozvoljeno", poručio je De Luka. "Za sada, na ljubavnom planu, moramo se držati totalne apstinencije. Da se razumemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji. I ponavljam još jednom, do 31. oktobra na snazi je totalna apstinencija", bio je ubedljiv.
 
U najnovijem obraćanju poručio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrže od seksualnih odnosa, i da čak i u kući i u krevetu moraju da drže međusobni razmak od najmanje jednog metra.
 
Ranije je De Luka uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine poštuju zabranu izlaska iz kuće. Dronovi su nadletali ne samo gradske ulice, već i sela i šumske puteve, a opremljeni su zvučnicima preko kojih se gradonačelnik ljutito obraćao onima koji su bili napolju, a nisu smeli da budu.
  • Saša

    06.05.2020 08:50
    Mere
    Interesuje me kako izgleda supruga ovog gradonačelnik, da se tu možda ne krije tajna apstinencije? :)
  • @Zoki

    05.05.2020 09:23
    Ne u sve, nego u one koje su mu sklone. Slobodarski narodi su u ovom haosu još više insistriali na poštovanju i čuvanju civilizacijskih tekovina, a oni koji imaju u sebi te nazadne ideje su ih sad oslobodili.
  • Milutin_NS

    05.05.2020 00:12
    Jaka stvar...
    ...ja nisam imao seks od oktobra 2007. Od tada - samo Porn Hub i sl. i ne kajem se nimalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.