Uhapšen jer je na ostrvu u Diznilendu napravio sebi karantin

Policija je na Floridi u Orlandu u zatvorenom Dizni svetu uhapsila muškarca jer je na tropskom ostrvu, koje pripada zabavnom parku, sebi napravio karantin.
Rikar MeGiri (42) iz Alabame uhapšen je u svom "magičnom kraljevstvu" u Dizni svetu koji je usled epidemije virusa korona za posetioce zatvoren od sredine marta, i to pod optužbom da je upao na tuđi posed - na imanje Diznija.
 
Muškarca je primetilo obezbeđenje kako živi na ostrvu koje je zatvoreno za javnost od 1990. godine. Posetioci su do tada u tom tropskom raju, kako ga je uhapšeni nazvao, mogli da uživaju i posmatraju brojne životinje i ptice.
 
Dodao je da nije čuo policiju koja ga je po ostrvu tražila i pešice i brodom i iz vazduha, jer je spavao u jednoj staroj zgradi. Rekao je i da nije znao da je to zona u kojoj se kreće po određenim pravilima uprkos brojnim znakovima da je zabranjen prolaz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti