VIDEO: Studentkinja napravila masku koja se dok dišete menja u tajnu mapu Hogvortsa

Studentkinja iz Kolorada Stefani Huk napravila je masku koja na prvi pogled izgleda kao obična crna maska, međutim kada dišete ona se menja u dobro poznatu tajnu mapu Hogvortsa.
Scene iz Harija Potera u kojima Mapa za haranje otkriva tajne prolaze i puteve škole za čarobnjake, vraitiće vam se u sećanje nakon što vidite TikTok video studentkinje koja je napravila ovu "magičnu" zaštitnu masku.
 
Ljubitelji se možda nadaju da je u pitanju magija, ali je ovaj print ipak rezultat jednostavne nauke. Kada maska dostigne temperaturu od 27 stepeni Celzijusa na crnoj tkanini pojavljuje se tajna mapa Hogvortsa.
 
@coloradopex

Wanted to make a crispier updated video of what to expect your masks to look like limited quantities ##handmade ##harrypotter ##mask ##artist ##maurauders

♬ original sound - coloradopex
  • Leopold

    26.05.2020 08:48
    Magic!
    Ovo je fantastično!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.