VIDEO: Studentkinja napravila masku koja se dok dišete menja u tajnu mapu Hogvortsa

Studentkinja iz Kolorada Stefani Huk napravila je masku koja na prvi pogled izgleda kao obična crna maska, međutim kada dišete ona se menja u dobro poznatu tajnu mapu Hogvortsa.
Scene iz Harija Potera u kojima Mapa za haranje otkriva tajne prolaze i puteve škole za čarobnjake, vraitiće vam se u sećanje nakon što vidite TikTok video studentkinje koja je napravila ovu "magičnu" zaštitnu masku.
 
Ljubitelji se možda nadaju da je u pitanju magija, ali je ovaj print ipak rezultat jednostavne nauke. Kada maska dostigne temperaturu od 27 stepeni Celzijusa na crnoj tkanini pojavljuje se tajna mapa Hogvortsa.
 
@coloradopex

Wanted to make a crispier updated video of what to expect your masks to look like limited quantities ##handmade ##harrypotter ##mask ##artist ##maurauders

♬ original sound - coloradopex
  • Leopold

    26.05.2020 08:48
    Magic!
    Ovo je fantastično!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.