VIDEO: Na "najluksuznijem" auto-otpadu na svetu Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce...

Dubai ima verovatno najveći auto-otpad slupanih, napuštenih ili zaplenjenih luksuznih automobila na svetu.
S obzirom da se na ulicama ovog bliskoistočnog grada može videti neverovatan broj supersportskih i luksuznih modela, nije veliko iznenađenje da se takvo stanje preslikava i na lokalni otpad četvorotočkaša.
 
Prava je retkost uopšte videti jedan pored drugog Rolls-Royce Wraith, Lamborghini Gallardo, Mercedes-AMG GT S, Ferrari California T, Bentley Bentayga i Mercedes-AMG G63, ali je poseban kuriozitet kada se takva vozila nalaze na jednom auto-otpadu.
 
I dok su neki od ovih skupocenih automobila otpisani jer su pretrpeli velika oštećenja, drugi - poput belog Ferrarija California T sa početka snimka, izgledaju netaknuti, pa se pretpostavlja da su zaplenjeni ili iz nekog razloga napušteni od strane svojih vlasnika.
 
Pomenuti Ferrari California T tako u Ujedinjenim Arapskim Emiratima može da se kupi za oko 100.000 dolara, dok se ovaj sa otpada uz malo sreće na aukciji može dobiti i za polovinu te sume.
 
  • ćao-zdravo

    15.06.2020 01:20
    Ima li golfa dvojke?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti